BRATAN CONSTRUCT

Hale industriale - Structuri metalice - Panouri termoizolante - Usi sectionale - Accesorii de tinichigerie - Proiecte de arhitectura, structura si fundatii - Profile zincate

 

Constructii civile – Fundatii – Case – Vile - Proiecte de arhitectura pentru constructii civile si industriale

 

constructii industriale, hale metalice

Obtinem avize si acorduri pentru autorizatia de construire in Bucuresti. Obtinem avize si acorduri pentru autorizatia de construire in Bucuresti.
 

Realizam accesorii tinichigerie la comanda

Despre noi

Panouri izolante

Structuri metalice

Accesorii tinichigerie

Proiectare

Usi sectionaleProfile Zincate

Contact

Blog

SC BRATAN CONSTRUCT SRL pune la dispozitia clientilor sai toate accesoriile de tinichigerie necesare pentru realizarea finisarilor constructiilor industriale. Acestea sunt realizate din tabla prevopsita cu diferite culori si grosimi putandu-se confectiona toata gama de profile incepand cu coama, subcoama, coltare, glafuri pentru ferestre si usi, jgheaburi exterioare, chiar si cele structurale care se confectioneaza din tabla zincata cu grosime mai mare de 2-2,5mm. 

accesorii tinichigerie

 

Detalii de executie

 

Pentru a va face o idee cat mai completa despre modul de folosire a acestor accesorii de tinichigerie va punem la dispozitie o parte din detaliile de montaj ale acestor profile. Aceste detalii sunt doar de principiu deoarece fiecare constructie are propriile caracteristici iar profilele de tinichigerie se vor adapta si executa conform proiectului de arhitectura si conform situatiei de pe santier. 

 

Detaliu colt

Detaliu coama

profile de colt

profile de coama

 

Detaliu fronton

Detaliu jgheab

profil fronton

jgeaburi si burlane

Despre noi - panouri izolante - structuri metalice - usi sectionale - accesorii tinichigerie - proiectare - profile zincate - contact