BRATAN CONSTRUCT

Hale industriale - Structuri metalice - Panouri termoizolante - Usi sectionale - Accesorii de tinichigerie - Proiecte de arhitectura, structura si fundatii - Profile zincate

 

Constructii civile – Fundatii – Case – Vile - Proiecte de arhitectura pentru constructii civile si industriale

 

furnizare si montaj panouri termoizolante

Obtinem avize si acorduri pentru autorizatia de construire in Bucuresti. Obtinem avize si acorduri pentru autorizatia de construire in Bucuresti.
 

Furnizam panouri termoizolante

Despre noi

Panouri izolante

Structuri metalice

Accesorii tinichigerie

Proiectare

Usi sectionaleProfile Zincate

Contact

Blog

          Comercializam panouri izolante pentru constructii civile si industriale cu vata minerala si spuma poliuretanica. Panourile izolante sunt realizate din doua straturi de tabla de otel zincata si vopsita in camp electrostatic avand la mijloc spuma poliuretanica PUR cu densitatea de 40kg/m3. Panourile termoizolante se adreseaza tuturor tipurilor de constructii fiind realizate atat pentru acoperis cat si pentru pereti fiind livrate la comanda pe dimensiunile dorite de beneficiar si in concordanta cu proiectul existent.

           SC BRATAN CONSTRUCT SRL pune la dispozitia clientilor sai sistemul complet pentru inchideri perimetrale al halelor metalice care cuprinde panourile izolante de perete si de acoperis, accesorii de tinichigerie (glafuri usi si ferstre, coltare, coama, subcoama, jgheaburi si burlane) realizate din tabla zincata si vopsita in camp electrostatic la fel ca si panourile sandwich, elementele de fixare si prindere precum suruburile autoforante si clemele metalice, garniturile de etansare de la coama si alti sigilanti precum compriband, silicon de montaj si pop-nituri.

Panouri termoizolante pentru pereti

 

Panoul sandwich pentru pereti cu prindere aparenta pe zona de imbinare a panourilor, alcatuit din doua foi de tabla din otel, zincat si vopsit in camp electrostatic, cu miez termoizolator din spuma poliuretanica. Are fetele din tabla nervurata caracterizat prin simetria sectiunii si prin micronervatura suprafetei, este destinat pentru a satisface cele mai exigente pretentii in domeniu  

panouri izolante cu prindere aparenta

 

Panoul sandwich destinat pentru pereti exteriori fiind caracterizat prin sistemul de prindere ascunsa, sistem ce permite montarea panourilor atat pe verticala cat si pe orizontala. Panou termoizolant format din 2 foi de tabla zincata cu miez termoizolator din spuma poliuretanica. Suportul din tabla prezinta micronervuratii modulate ce-i asigura rezistenta si un aspect placut

panouri termoizolante cu prindere vizibila

 

Panou sandwich pentru pereti ce se diferentiaza de celelalte tipuri de panouri prin miezul termoizolator din vata minerala lucru care ii confera acestui panou capacitatea de a rezista la foc pana la 90 de minute. Imbinarea panourilor permite dimensionarea lor exacta si evita scurgerile de caldura, obtinandu-se in acest fel o suprafata omogena si etansa.

panouri termoizolante cu vata minerala

 

Panouri termoizolante pentru acoperis

 

Panou termoizolant pentru acoperisuri inclinate format din 2 foi de tabla de otel zincata cu miez termoizolator din spuma poliuretanica. Fata superioara a panoului are 3 nervuri trapezoidale cu inaltimea de 42mm, amplasate la echidistanta de 333mm iar fata interioara este fin nervurata.
El este caracterizat prin elasticitate si forta extrema. Rezistenta mecanica ridicata ii permite sa fie utilizat la acoperisuri cu distantele intre reazeme (pane) mari, acest lucru conducand la reducerea costurilor pentru structura metalica.

panouri izololante de acoperis

 

Panou termoizolant cu miezul izolator din vata minerala, avand rezistenta la foc de pana la 90 de minute. Datorita formei trapezoidale a invelisului exterior, se obtine o inlata stabilitate si ofera pesibilitatea rezolvarii fara probleme a adaptarii la cerintele eforturilor statice.

Panoul pentru acoperis cu vata minerala datorita tehnicii sale de imbinare, de poate monta fara probleme atat sub forma de pereti orizontali cat si de pereti verticali.

panouri cu vata minerala de acoperis

Despre noi - panouri izolante - structuri metalice - usi sectionale - accesorii tinichigerie - proiectare - profile zincate - contact