BRATAN CONSTRUCT

Hale industriale - Structuri metalice - Panouri termoizolante - Usi sectionale - Accesorii de tinichigerie - Proiecte de arhitectura, structura si fundatii - Profile zincate

Constructii civile – Fundatii – Case – Vile - Proiecte de arhitectura pentru constructii civile si industriale

 

constructii industriale, hale metalice

Obtinem avize si acorduri pentru autorizatia de construire in Bucuresti. Obtinem avize si acorduri pentru autorizatia de construire in Bucuresti.
 

Realizam proiecte de arhitectura, structura si fundatii.

Despre noi

Panouri izolante

Structuri metalice

Accesorii tinichigerie

Proiectare

Usi sectionaleProfile Zincate

Contact

Blog

Pentru constructia unei hale industriale sunt nevoie de mai multe proiecte incepand cu cel de arhitectura, structura metalica, fundatii si instalatii electrice si sanitare. Proiectul de structura metalica se va face pe baza celui de arhitectura, de fapt toate proiectele sunt interconectate fiind nevoie de o colaborare foarte stransa intre toti proiectantii.

Proiecte de arhitectura

plan acoperis fatada arhitectura 2
fatada arhitectura sectiune arhitectura
 

Proiecte de fundatii

Proiectarea fundatiilor se va face tinand cont de proiectul de arhitectura, studiul geotehnic si incarcarile de la baza stalpilor. Pentru a afla aceste incarcari este necesara colaborarea intre proiectanti. Pentru a obtine un timp cat mai redus de proiectare acestea se pot realiza cam in acelasi timp fara a se astepta terminarea unia in detrimentul celuilalt.

 

plan sapaturi fundatii izolate

fundatii izolate

 

Proiecte de structuri metalice

sectiune structura metalica

fatada structurimetalice

sectiune structura metalica longitudinala

HALA DEPOZITARE

Acest obiectiv este realizat in judetul Ilfov. Structura metalica avand urmatoarele caracteristici:

Deschiderea: 24m

Lungimea: 36m

Inaltime utila: 4.5m

Hala industriala pentru depozitare. S-au folosit panouri termoizolante cu spuma poliuretanica pentru inchiderile perimatrale si acoperis cu grosimea de 40mm avand culoarea exterioroara a panourilor izolante ral 9006. In interiorul structurii metalice s-a dorit realizarea unor compartimentari, in total 12 celule independente. Aceste compartimentari au fost realizate cu tabla cutata cat si cu BCA pentru a se impiedica raspandirea focului dintr-o celula in alta.   

structuri metalice

Despre noi - panouri izolante - structuri metalice - usi sectionale - accesorii tinichigerie - proiectare - profile zincate - contact