BRATAN CONSTRUCT

Hale industriale - Structuri metalice - Panouri termoizolante - Usi sectionale - Accesorii de tinichigerie - Proiecte de arhitectura, structura si fundatii - Profile zincate

Constructii civile – Fundatii – Case – Vile - Proiecte de arhitectura pentru constructii civile si industriale

 

structuri metalice, fundatii izolate si placa beton

Obtinem avize si acorduri pentru autorizatia de construire in Bucuresti. Obtinem avize si acorduri pentru autorizatia de construire in Bucuresti.
 

Confectionam, furnizam si montam structuri metalice

Despre noi

Panouri izolante

Structuri metalice

Accesorii tinichigerie

Proiectare

Usi sectionaleProfile Zincate

Contact

Blog

Structurile metalice comercializate de catre Bratan Construct pot fi in totalitate zincate sau partial, in functie de proiectul beneficiarului sau in cazul in care acesta se realizeaza de compania noastra in alegerea structurii metalice pentru hale industriale se va tine cont de deschiderea halei, destiantia acesteia, daca va avea sau nu stalp pe mijloc. Dupa ce se vor strange toate aceste date se va hotara tipul de structura metalica la care se va apela.

Toate structurile metalice confectionate de SC BRATAN CONSTRUCT SRL sunt grunduite si vopsite, montajul acestora fiind realizat in totalitate cu ajutorul suruburilor astfel constructia metalica poate fi demontata, in totalitate, si mutata daca acest lucru se doreste deoarece pe santier nu se foloseste sudura.

SC BRATAN CONSTRUCT SRL asigura montajul structurilor livrate in timp foarte scurt deoarece acestea sunt controlate foarte atent inca din stadiul de productie si pentru ca inainte de livrare se realizeaza premontajul in atelier.  

Structuri metalice pentru hale industriale

 

hale metalice

structuri metalice

 

hale industriale

confectii metalice

 

Executam fundatii izolate pentru hale industriale

SC BRATAN CONSTRUCT SRL realizeaza toate lucrarile necesare ridicarii constructiilor dumneavoastra incepand de la fundatii.

 

fundatii izolate

cuzinet

 

pregatire placa

placa beton

Despre noi - panouri izolante - structuri metalice - usi sectionale - accesorii tinichigerie - proiectare - profile zincate - contact