hale metalice
hale industriale

BRATAN CONSTRUCT

Hale industriale - Structuri metalice - Panouri termoizolante - Usi sectionale - Accesorii de tinichigerie - Proiecte de arhitectura, structura si fundatii - Profile zincate

Constructii civile – Fundatii – Case – Vile - Proiecte de arhitectura pentru constructii civile si industriale

 

constructii industriale, hale metalice

Obtinem avize si acorduri pentru autorizatia de construire in Bucuresti. Obtinem avize si acorduri pentru autorizatia de construire in Bucuresti.
 

Livram si montam usi sectionale

Despre noi

Panouri izolante

Structuri metalice

Accesorii tinichigerie

Proiectare

Usi sectionaleProfile Zincate

Contact

Blog

         Livram si montam usi sectionale pentru hale industriale si usi sectionale pentru case. Usile comercializate de BRATAN CONSTRUCT  sunt fabricate din materiale de calitate ridicata ale unor producatori din Europan de Vest folosindu-se tehnologii si procese ultramoderne in procesul realizarii acestora.

        Avantajele folosirii usilor sectionale comercializate de SC BRATAN CONSTRUCT SRL:

1. Proprietăți termoizolante excelente, care asigură garajului vostru răcoare în vara și protecție și confort în timpul iernii.
2. Mișcare absolut silențioasă a ușii prin utilizarea rolelor siliconice și a curelelor din cauciuc.
3. Utilizare maximă a spațiului garajului vostru – deja aveți loc pentru multe obiecte suplimentare.
4. Sistemele împotriva ruperea frânghiilor și a arcurilor asigură standarde europene de siguranță și fiabilitate și Vă puteți simți siguri pentru folosirea de catre copii și de catre cei apropiați.
5. O viață lungă de exploatare și întreținere minimă – profilactica o dată pe an, precum și ungere periodică cu spray siliconic sunt suficiente pentru garantarea perioadei de utilizare de 10 ani.
6. Fabricate în conformitate cu cerințele voastre individuale și specifice – marea diversitate de panouri și culori vă va ajuta a exprima identitatea voastră și a acorda stil și caracter fațadei casei voastre.

 

 

Siguranta si securitate

1. Dispozitiv impotriva ruperii resortului

2. Dispozitiv impotriva ruperii lantului

3. sistem pentru oprirea usii la intalnirea unui obstacol

4. posibilitatea de instalare a unor fotocelule suplimentare

5. comutator magnetic la obtiunea usa pentru pietoni

 

Elemente componente

1. dispozitive solide de ghidare din otel - verticale si orizontale Zn 275/ grosime 2.0 sau 2.5mm

2. arbore solid din otel cu mecanism de torsiune care permite 25000 de cicluri de deschidere ceea ce inseamna o viata de peste 34 de ani de utilizare fara necesitatea de inlocuire a usilor de garaj

3. panou termoizolant de 40mm, cu tabla de 0.7mm care asigura simultan atat o termoizolantie de calitate cat si siguranta si protectie pentru cladirea dumneavoastra 

4. role si balamale de miscare in conformitate cu cerintele de exploatare silentioasa

5. etansari din cauciuc fabricate din GPDM de calitate superioara

6. manere si incuietori pentru confort si siguranta

 

Furnizam usi sectionale

 

 De obicei usile sectionale reprezinta o mare parte din fatada unei cladiri si din acest motiv va oferim posibilitatea de a alege dintr-o mare gama de panouri si culori.

Oferim diferite tipuri de imitatie de lemn pentru crearea unui confort mai mare. Alegerea culorilor este limitata doar de imaginatia dumneavoastra - peste 120 de culori din gama ral.

 

Despre noi - panouri izolante - structuri metalice - usi sectionale - accesorii tinichigerie - proiectare - profile zincate - contact